11 maig 2012

TALLERS OBERTS. DIES 11, 12 I 13 DE MAIG

Els Tallers Oberts del Poble-Sec és un esdeveniment anual creat l’any 2006, impulsat per la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec amb l’objectiu d’impulsar i donar suport els tallers d’artistes i artesans del barri. El barri de la falda de Montjuïc és, des de fa uns anys, un focus d’atracció d’aquest col·lectiu, que agrupa disciplines del més diverses: estils de pintura varis, treball en fusta, il·lustració, fotografia, ceràmica, escultura, tèxtil, etc. La Coordinadora d’Entitats se’n va fer càrrec les tres primeres edicions (2006, 2007 i 2008) i el Centre Cívic el Sortidor va agafar seu testimoni del projecte l’any 2009.

L’objectiu de Tallers Oberts del Poble-sec és que aquesta diversitat de creadors que té el barri obrin les portes dels seus tallers (molts d’ells treballen tot l’any amb la persiana abaixada) un cap de setmana llarg (divendres, dissabte i diumenge) per a que els veïns del barri i de tota la ciutat els coneguin a ells i puguin gaudir dels treballs que realitzen. Així també es dóna suport a aquest sector econòmic emergent a la zona i s’apropa el món de l’art i la cultura al veïnat.

Enguany els Tallers Oberts del Poble-sec, programats pel 11-12-13 de maig, trobareu tota la informació al CC El Sortidor, a la plaça Bella Dorita i en tots els tallers participants.

Document: mapa programa (112.24 kb)