6 juliol 2018

SOM PARAL·LEL INFORMA

Veïnes,

Disculpeu per enviar dos mails la mateixa setmana però així tenim totes les informacions correctes sobre les noves convocatòries i els canvis de lloc.

⚠⚠⚠⚠ ATENCIÓ! ⚠⚠⚠⚠

⏩ Com segurament ja saps, continuen les mobilitzacions per aturar la subhasta que vol fer la Generalitat per vendre 47 immobles procedents d’herències intestades i que són patrimoni de totes! Això és una vergonya sense nom, necessitem habitatge public i a preu accessible! No necessitem que es venguin edificis que son de totes a especuladors i fons voltors. A més a més, el 2016, la pròpia Generalitat es va comprometre el 2016 a no subhastar més immobles heretats!

Hem intentat negociar amb la Generalitat pero no volen saber res. Si ens mobilitzem totes, aturarem la subhasta i deixarem ben clar que no volem que la Generalitat especuli!

Vols saber què pots fer, oi

1⃣ Adhereix-te al manifest, individualment o com a col•lectiu: https://aturemlasubhasta.wordpress.com/

2⃣ Segueix @StopSubhasta al Twitter!

3⃣ Envia aquest missatge a tots els teus contactes; Més val rebre-ho unes quantes vegades que mai!

4⃣ I vine a les convocatòries, és clar.

📣 NIT DE RESISTÈNCIA!
📆 DIMECRES 4 DE JULIOL
⏰ 19:00h
📌 Rambla de Catalunya, 21

📣 ATUREM LA SUBHASTA!
📆 DIJOUS 5 DE JULIOL
⏰ 8:00h
📌 C/ José Agustín Goytisolo, 28, L’Hospitalet
La Gene ha canviat al lloc on s’havia previst fer la subhasta inicialment per por a la mobilització popular. Realment es pensen que no anirem fins L’Hospital per aturar la subhasta de la vergonya? Nosaltres ho tenim molt clar!

O ATUREN LA SUBHASTA, O L’ATUREM NOSALTRES IGUAL QUE ATUREM DESNONAMENTS CADA SETMANA. L’HABITATGE ÉS UN DRET I NO UN NEGOCI!.

Gràcies per fer-ne difusió!

#AturaremLaSubhasta
#NoEnsFaranFora
#LaGeneEspecula