4 febrer 2011

LA PRIMERA NIT DE ‘CARNE TRÉMULA’ AL SECO DEIXA BON SABOR DE BOCA

La primera nit del cicle ‘¡Carne Trémula!’, que el bar Seco ha organitzat per tal de difondre les bondats de la carn ecològica entre els seus clients i els veïns i les veïnes del barri, ha estat un èxit, en paraules dels responsables del cicle.

La primera nit de ‘¡Carne Trémula!’ va estar dedicada a la vedella ecològica. El plat va estar el·laborat pel xef italià Davide Tallone i va consistir en una peça de vedella de 150 grams acompanyada de puré de patata i unes verdures. El cost del plat, acompanyat d’una copa de vi, va ser de 13 euros.

Els responsables del cicle han manifestat la seva satisfacció davant la bona acceptació que ha tingut la primera nit d’aquest cicle.

El proper dijous, 10 de febrer, és el torn del porc, al que seguiran el xai i el pollastre. Els responsables del bar Seco no descarten ampliar el cicle donada la bona acceptació del mateix.

Aneu a perdre’s les properes cites d’aquest cicle? Amants de la carn de qualitat, teniu una cita obligada el proper dijous al Seco!