23 març 2011

LA CUINA DEL MÓN JA ESCALFA FOGONS AL BARRI

Benvolguts/des.

Mitjançant aquest escrit us informem que, La Cuina del Món 2011, ja ha començat a escalfar fogons!

Com molts de vosaltres sabeu, La Cuina del Món és un projecte del Districte de Sants-Montjuïc de l’Ajuntament de Barcelona que gestiona la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec a través de la seva àrea social Poble-sec per a Tothom. Es tracta d’una trobada intercultural al barri del Poble-sec amb la gastronomia com a eina per a promoure el coneixement i l’apropament a d’altres cultures que es composa d’un curs de tècniques de cuina i una mostra gastronòmica.

En aquest moment estem iniciant la selecció dels 30 alumnes que participaran en el curs i creiem que aquesta seria una oportunitat molt interessant per a les persones que estan participant a les vostres entitats.

La mostra gastronòmica La Cuina del Món es celebrarà els dies 8 i 9 de juliol i pretén ser la culminació d’un procés de formació i participació que comença amb un Curs de Tècniques de Cuina que es realitza els dissabtes pel matí de 10 a 13:30h amb el següent calendari:

– Del 9 d’abril fins al 2 de juliol, cada dissabte: Curs de Tècniques de Cuina, com treballar a la cuina d’un restaurant i com realitzar menjars per a col·lectius.
-4, 5,6 i 7 de juliol : Pràctiques del Curs i elaboració dels plats
-8 i 9 de Juliol: Participació durant la mostra gastronòmica.

La completa realització d’aquest curs, que és totalment gratuït, suposarà l’obtenció d’un certificat.

Es faran dues sessions de preinscripció i de presentació del projecte els dies 29 i 30 de març a les 20h al Centre Cívic el Sortidor (Plaça del Sortidor, 12)

Si coneixeu cap persona interessada en participar a la Cuina del Món 2011 podeu fer-nos arribar el seu nom, telèfon, i país d’origen. Els requisits d’accés al curs són ser major d’edat, parlar castellà o català i estar motivat per la cuina i la gastronomia.

Adjunt us fem arribar un cartell del curs per a que en feu la màxima difusió possible.

Per a més informació sobre aquest projecte podeu trobar-nos de 10h a 14h i de 17h a 21h al 93 324 85 38 o a poblesecperatothom@yahoo.es

Agraint per anticipat la vostra atenció, rebeu una cordial salutació.

Document: Cartell Cuina del Món (2.20 MB)