4 abril 2013

LA CUINA DEL MÓN 2013

us informem que La Cuina del Món 2013, ja ha començat a escalfar fogons!

Com molts de vosaltres sabeu, La Cuina del Món és un projecte del Districte de Sants-Montjuïc de l’Ajuntament de Barcelona que gestiona la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec.

Es tracta d’una trobada intercultural al barri del Poble-sec amb la gastronomia com a eina per a promoure el coneixement i l’apropament a d’altres cultures que es composa d’un curs de tècniques de cuina i una mostra gastronòmica.

En aquest moment estem iniciant la selecció dels 30 alumnes que participaran en el curs i creiem que aquesta seria una oportunitat molt interessant per a les persones que estan participant a les vostres entitats.

La mostra gastronòmica La Cuina del Món es celebrarà els dies 5 i 6 de juliol i pretén ser la culminació d’un procés de formació i participació que comença amb un Curs de Tècniques de Cuina que es realitza els dissabtes pel matí de 10 a 13:30h al CC EL SORTIDOR (Pl Sortidor, 12) amb el següent calendari:

Del 13 d’abril fins al 29 de juny, cada dissabte: Curs de Tècniques de Cuina, com treballar a la cuina d’un restaurant i com realitzar menjars per a col·lectius.

1, 2, 3 i 4 de juliol: i elaboració dels plats Pràctiques del curs .

5 i 6 de juliol: Participació durant la mostra gastronòmica.

La completa realització d’aquest curs, que és totalment gratuït, suposarà l’obtenció d’un certificat.

Es faran dues sessions de preinscripció i de presentació del projecte els dies 19 i 21 de març a les 18h al Centre Cívic ALBAREDA (Carrer Albareda, 22-24).

Si coneixeu cap persona interessada en participar a la Cuina del Món 2013 podeu fer-nos arribar el seu nom, telèfon, i país d’origen. Els requisits d’accés al curs són ser major d’edat, parlar castellà o català i estar motivat per la cuina i la gastronomia.

Per a més informació sobre aquest projecte podeu trobar-nos de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 17h a 21h al 676 478 822 o a cuinadelmon@gmail.com