12 desembre 2017

LA BIBLIOMUSICINETECA. ACTIVITATS PRÒXIMES

Activitats mes de Desembre del 2017

NADAL A LA BIBLIO
Inauguració dilluns 11, a les 18.00 hores. Fins el mes de gener. Exposició Nadal al Món (pessebres, nadales, l´origen dels icones i les tradicions nadalenques, escrits i fotografies, com es celebren- o no-aquestes festes arreu del món, documentals i pel·lícules, música i tradicions actuades.. Veure més informació i seguiment puntual a la pàgina web).

POESIA
Dimarts 5. A las 18.00 h. Recital Poético Mujer Rebelde: nuestro corazón en sangre viva. Excepcional recital que contará con la actuación de Agnès Aglooton, Luz Cassino, Sonia García, Eva Hibernia, Adriana Hoyos, Diana i Alma Reza, , Pura Salceda, Kathryn Schadt, Rosy Suñé y Marlene Denis Valle. En memoria de las poetas asesinadas y desaparecidas.

Divendres 22. A les 19.00 h. Els Pastorets de Pep i Flor…. En Pep i la Flor.ens ofereixen uns personals i originals Pastorets divertits i poètics am b l´ajut entre d´altres estris del Teatre d´Ombres…

CINEMA. Tots els dilluns a les 19.00 hores:

Dia 4. Projecció en Làser Disc. Un dels grans clàssics del cinema Gilda (1946).

Dia 11. Cinema policíac. El sabor del miedo (Screem fear, 1961). Un impactant clàssic del cinema anglés, entre l´intriga policíaca i el terror. Amb Susan Strasberg i Christopher Lee.

Dia 18. Cicle cinema nadalenc. Pastorela. Excel·lent i premiada pel·lícula mexicana. Al morir el capellà i director de les Pastorelas a una parròquia d´un barri de Mèxic, el policia que interpretava durant molt de temps al Diable Major, és acomiadat pel nou director. Deprimit i frustrat decideix venjar-se diabòlicament. Combinació de comèdia, drama, acció i terror amb clara crítica social. Les representacions de Pastorelas tenen moltes similituds amb els nostres Pastorets.

CLUB DE LA OPERA
Divendres 15. A les 19.00 h. Gato por liebre. Grands cantants i d´altres que son discutibles. Un divertit duel d´opinions amb els operòpates l´Enid Negrete i en Lluis Casado. Una delícia de difusió i comprensió del món operístic.

CLUB DE LA TERTÚLIA
Divendres 29. A les 18.00 h. CineForum. A les 20.00 h. Tertúlia.
Tema : Felicitar-nos les festes- Bons i mals hàbits- Inèrcies i costums. Coordina el psicòleg Daniel Rodrigo. Seguiu atents la web, pel·lícula per decidir.

CLUB DEL ESPEJO
Tornarà el tercer divendres del mes de gener. Com sempre amb el seu creador Antonio Inglés. Biblio-musi-cinema autoterapia, per ajudar a adonar-nos d´allò que ens diu el mirall quan, de veritat, volem millorar.

LANGUAGES EXCHANGE (intercanvi lingüístic gratuït)
Tots els dimarts a les 19.30 hores. Amb la professora estatunidenca Martie Helweg. Ocasió de practicar l´anglès i conversar amb persones de diverses edats, races i cultures.

TROBADES LITERÀRIES. Tots els dimecres a les 20.30 h.
Sororidad y Literatura. Te invitamos a que vengas cada semana a leer, hablar y escuchar.

BIBLIO GOSSETS-CURSO PARA CACHORROS
Vamos al cole!! Inscripciones abiertas. Cachorros caninos de hasta 5 meses. Más información a www.kipeek.com o al 622 90 08 01

LLIBRERIA DEL LLIBRE SOLIDARI-Punt de venda POBLE SEC
Ofertes especials al llarg de tot el mes de desembre.
Llibres extraordinaris a preus increïbles.
Tots els dies de dilluns a divendres, obert de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 hores.
Ofertes especials de tardor. Espai col·leccionistes (disc-vinils, teatre, cinema, còmics, pòsters, cromos).

Us animem a fer-vos Soci. AMICS de la BIBLIOMUSICINETECA
Nous socis, sols 20 euros anuals.
Entre d´altres avantatges els socis:
– podran consultar la Biblioteca i la Hemeroteca i els arxius temàtics i filmacions (de totes les exposicions, actuacions i entrevistes que han tingut lloc a la BiblioMusiCineteca) i al Centre de Documentació de les Arts Escèniques i Cinematogràfiques Lux Teatrale.

  • tenir prioritat en els concerts, escenificacions i lectures dramatitzades i en totes aquelles sessions amb aforament limitat.

  • poder organitzar sessions de cinema a la carta (a elegir entre més 4.000 pel·lícules i documentals)

  • gaudiran de descomptes a la Llibreria Solidaria, en la compra de camisetes i a diferents teatres, entitats i restaurants amb els que hi col.laborem.

participaran amb els sortejos mensuals de llibres, música i pel. lícules.

Consulteu la nostra pàgina web www.bibliomusicineteca.com , amb més de dos mil seguidors arreu, amb una presencia continuada especialment a països llatinoamericans.