14 febrer 2018

LA BIBLIOMUSICINETECA. ACTIVITATS PRÒXIMES

Activitats mes de febrer de 2018

EXPOSICIÓ
Influència de la música en la moda. Ideada i realitzada per Charo Rodriguez. Una producció conjunta de la Biblio amb Restaurant Kasbah i amb la col.laboració de MexCat. Vestuaris d´època i actuals. Documentals musicals. Es podrà visitar en hores d´activitats i convingudes, fins a principis de març.

CINEMA. Tots els dilluns a les 19.00 hores.
Dia 5. Homenatge a la Rumba catalana. Cuchibiri, cuchibiri (2013). Documental protagonitzat per Peret. La rumba catalana del carrer de la Cera del Raval.
Dia 12. Rodat a Barcelona. Febrer. (Silvia Quer, 2004). Cada 4 años hay un día más en el calendario, el 29 de febrero. Una historia que habla de amor, de traiciones, de ser uno mismo por encima de todo. Con Julio Manrique y Laura Conejero.
Dia 19. Domingo de carnaval (1945). Excel.lent film policíac, amb tocs de comèdia, dirigit pel gran Edgar Neville i ambientat en els carnavals madrilenys de la posguerra. Amb Conchita Montes i Fernando Fernán Gómez.
Dia 26. Recordant els cinemes de barri. Una de pirates. El temible burlón (1952), amb Burt Lancaster. Homenatge al desaparegut Cinema Hora del Paral.lel.
Dissabte 10. A les 19.00 h. Inici d´un Cicle de Cinema Polac. Kanal, d´Andrewj Wajda. Gheto de Varsovia (1940), un grup de persones intenten trobar la sortida per les clavegueres. Comentat per Katarzyna Górska.

TROBADES LITERARIES
Divendres 2. A les 19.00 h. Recital de Poemes Humorístics, amb Pep Martín, Flor Iñigo i Teresa Saladrigas.
Dimecres 14, a les 19.00 h. Una nueva revista de Literatura, La Guardarraya, presentada pel seu fundador, el poeta salvadorenc Carlos Ernesto García. Primer número dedicat al poeta Nicanor Parra.
Dos dimecres al mes, a les 20.30 h. Sororidad y Literatura. Te invitamos a que vengas cada semana a leer, hablar y escuchar sobre mujeres y literatura, con Ana Estrada.
Divendres 2 de març a les 19.00 h. Wislawa Szymborska-la Mozart de la poesía amb Pep Martín i Flor Iñigo i Teresa Saladrigas.

CLUB DE LA OPERA. Divendres 9. A les 19.30h. Joies desconegudes. Cantants de gran talent que no varen aconseguir l´èxit. Amb Enid Negrete i Lluis Casado. Una delícia de difusió i comprensió del món operístic.

CLUB DEL ESPEJO. Divendres 16. A les 19.00 h. De qué et queixes?-De qué te quejas?. Biblio-musi-cine-autoterapia, per ajudar a adonar-nos d´alló que ens diu el mirall quan, realment, volem millorar. Amb el seu creador, el coach Antonio Inglés.

CLUB DE LA TERTULIA. Divendres 23. A les 18.00 h. CineFórum (pel.lícula per decidir). A les 20.00 h. Tertúlia. Tema : Aprender a discernir (entre lo cierto y lo falso). Amb Belén Rojas Guardia. Coordina el psicòleg Daniel Rodrigo.

LANGUAGES EXCHANGE (intercanvi linguistic gratuït)
Tots els dimarts a les 19.30 hores. Amb la professora estadounidenca Martie Helweg. Ocasió de practicar l’anglès i conversar amb persones de diverses edats, races i cultures.

VEN A BAILAR. Tots els dijous, de 20.00 a 22.00 h. Curs intensiu de Kizomba, amb Judith Thetis, tel. 656592435. Dissabte 24, de 18.00 a 22.00 h. Practica tu Kizz, amb Judith Thetis i DJ Susie Qu. Preu, 3 euros.

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, el dia 10 de març hi haurà un Recital de Poesia Eròtica amb la participació de 15 poetesses. Serà a les 18.00 hores. Acte organitzat per Rosi Suñé de Fridas y Terapeutas.

LA BIBLIO FORA DE LA BIBLIO
Dissabte 3. A les 17.30 h. Sonia García ha estat convidada a donar una xerrada dins del Taller de Gestió i Diversitat Cultural, a la Casa del barri Pou de la Figuera.
Dimecres 7. A les 21.00 h. La BiblioMusiCineteca ha estat invitada als Sopars d´opinió que es celebren al Centre Cívic El Sortidor. Informació i reserves, xrodriruiz@gmail.com
Dilluns 12. El programa Radioactius visitarà la Biblio del Poble Sec, emisió en directe a les 18.00 hores.
Els documentals en els que ha participat la BiblioMusiCineteca, I tu de qué tienes miedo? (producció) i Héroes (col.laboració), ambdos dirigits per Sac-nicté García, el segòn, co-dirigit amb Joan Lòpez, han estat seleccionats a la Quinta Semana del Cine Catalán-Universidad de Guanajuato (México). Gener-Febrer.

LLIBRERIA DEL LLIBRE SOLIDARI-Punt de venda POBLE SEC
Ofertes especials al llarg de tot el mes de desembre.
Llibres extraordinaris a preus increïbles. Tots els dies de dilluns a divendres, obert de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 hores. Oferta especial-Febrer : Llibres d´Astronomia, Jardinería i Viatges. Espai col.leccionistes (disc-vinils, teatre, cinema, còmics, pòsters, cromos), en continua evolució. Tel. 93 329 45 28.

Us animem a fer-vos Socis…AMICS de la BIBLIOMUSICINETECA. Nous socis, només 20€ anuals.
Entre d´altres avantatges els socis podran consultar la Biblioteca i la Hemeroteca i els arxius temàtics i filmacions (de totes les exposicions, actuacions i entrevistes que han tingut lloc a la BiblioMusiCineteca). Tenir prioritat en els concerts, escenificacions i lectures dramatitzades i en totes aquelles sessions amb aforament limitat. Participaran amb els sortejos mensuals de llibres, música i pel.lícules.

Consulteu la nostra pàgina web: www.bibliomusicineteca.com.