15 octubre 2017

LA BIBLIOMUSICINETECA. ACTIVITATS PRÒXIMES

Activitats mes d´Octubre del 2017

DILLUNS CINEMA. Totes les sessions a les 19.00 hores.
Dia 2. Rodat a Barcelona. Rastros de Sándalo. Rodada a Barcelona i a la India. Dirigida per María Ripoll, basant-se en la novel.la d´Anna Soler-Pont i Asha Miró.
Dia 9. México en la Biblio. Documentales sobre los Terremotos de 1985 i 2017.
Dia 16. Rodat a Barcelona. Gadea, de Paco Marín. Estrena. Homenatge a qui va formar el primer equip d´especialistes catalans per a les pel.licules d´acció als anys 60 i 70
Dia 23. Homenatge a Isasi Isasmendi. Estambul 65 (1965). Cinema d´acció produït a Catalunya amb categoria internacional. Exposició a l´entorn de la seva obra.
Dia 30. Dones i esport. Ellas dan el golpe (1992). El 1943, en plena guerra mundial, un grup de dones, lluitant contra corrent, crea un equip de beisbol als Estats Units. Amb Geena Davis, Madonna i Tom Hanks.

CONFERÈNCIA
Divendres 6. A les 19.00 h. L´historiador Josep Guzman (Centre de Recerca Històrica del Poble Sec-Cerhisec), ens oferirà una visió documentadíssima sobre La Barcelona del 1929- L´exposició Universal.

LANGUAGES EXCHANGE (intercanvi linguistic gratuït)
Tots els dimarts a les 19.00 hores. Amb la professora estadounidenca Martie Helweg. Ocasió de practicar l´anglès i conversar amb persones de diverses edats, races i cultures.

DANSA
Tots els Dijous. Classes de ball. Tarraxinha (20.00 h) i Semba Social (21.00 h), amb la coreògrafa de Guadaloupe Judith Thétis. Informació i inscripcions, 656 592 435 (Escuela KizomBaobab).

POESIA
Divendres 13, a les 19.00 h. El fascinant món d´Apel.les Mestres, amb en Jordi i la Flor. Textos i audiovisuals.

EL CLUB DEL ESPEJO
Divendres 20. A les 19.00 h. Amb Antonio Inglés. Biblio-musi-cinema autoterapia, per ajudar a adonar-nos d´alló que ens diu el mirall quan, de veritat, volem millorar.

EL CLUB DE LA TERTULIA
Divendres 27. A les 18.00 h. Cine-Fòrum, A les 20.00 h. Col.loqui i tertúlia. Coordina el psicòleg Daniel Rodrigo. Seguiu atents la web, tema per decidir.

EXPOSICIÓ: RECORDANT BARCELONA 92
Des del 2 d´octubre. Cartells, fotografies, llibres, música i imatges ens recordaran la que va ser la millor i més innovadora Olimpíada del segle XX i que encara segueix essent una de les millors de la història dels jocs olímpics. A més va representar la modernització i el salt a primera línea mundial d´una ciutat que havia quedat força envellida i deteriorada i que vivia d´esquena al mar.

TALLERS
Narrativa
Els dimarts des del 10 d´octubre, fins el 28 de novembre, de 18.00 a 20.00 hores. Impartit per l´escriptora Susana Hernández. Informació i Inscripcions, hernandezsusana13@gmail.com, http://susanahernandez.wordpress.com

Lectures Dramatitzades
Dirigides per la dramaturga Laura Freijo. Diumenge 8, (Im)Pacients de Natalia Fernandez Cabal. Diumenge 22, Una familia bajo la sombra de una encina, de Laura Freijo/Patxi Blázquez. Ambdues sessions comencen a les 19.00 hores. Reserves a laura@laurafreijo.com. Consultes per cursos, www.laurafreijo.com

PRESENTACIO LLIBRES
Dimecres 25, a les 19.00 h. Africa a la Biblio. L´escriptor nigerià i expert en cultura africana Ade Akinfenwa, presentarà el seu llibre Poesía y refranes Yorùbá (Orríkì ati òwe ní èdè Yorùbá).

Dijous 26, a les 19.00 hores. Mexico a la Biblio. Presentació del llibre Agenda ciudadana, pensar global, actuar local, de l´escritora mexicana Rebeca Arenas. Presentado por el editor José Calafell.

ALTAR DE MUERTITOS
Enguany 10è aniversari. Altar ofrena als morts (“los que se nos adelantaron”), seguint la genuïna y rica tradició mexicana. Documentals, música, pel.lícules d´animació i recorregut explicatiu a l´entorn de la fascinant celebració de El día de los Muertos a México. Primera setmana del mes de novembre.

LLIBRERIA DEL LLIBRE SOLIDARI-Punt de venda POBLE SEC
oberta de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 hores.
Ofertes especials de tardor. Espai col.leccionistes (teatre, cinema, còmics, posters, cromos). Preus increïbles. A més discs de vinil, CDs i DVDs.

Us animem a fer-vos Soci.
Nous socis, sols 20€s anuals