21 novembre 2012

ESPAI DE LA INFÀNCIA

Des de Espai de la Infància us volem informar del projecte socioeducatiu gestionat per la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec. Espai de la Infància atén als infants del barri de 7 a 12 anys que més ho necessiten i a les seves famílies, a qui donem suport i assessorament.

Enguany el projecte compleix 10 anys des de la seva implementació. Al llarg de tots aquests anys hem atès a més de 300 infants millorant dia a dia la qualitat de la intervenció que duem a terme.

Malauradament el projecte es troba en una situació econòmica molt delicada que en fa perillar la seva continuïtat. Es per aquest motiu que, ara més que mai, demanem el vostre suport per a poder seguir endavant.

Podeu col·laborar amb nosaltres per mitjà d’aportacions econòmiques a través de la pàgina web de Mi grano de Arena clicant al següent link: http://www.migranodearena.org/poble-secper-a-2. Per a qualsevol altre tipus de col·laboració us podeu posar en contacte amb les educadores (Maite o Elisa) al telèfon 93.324.85.38 o a través del correu electrònic: espaiinfancia@yahoo.es

Qualsevol ajuda serà benvinguda i, en cas de no poder aportar un granet de sorra econòmic, us agrairem que feu difusió de la nostra causa.