ESPORTIVA

CLUB FUTBOL ATLÈTIC POBLE-SEC

Després de vuit anys i passant per diferents etapes, primer va ser com Moritz,FC, més tard com Associació Esportiva Barri Poble-sec i actualment com C.F. Atlètic Poble-sec, hem arribat a la conclusió que estem portant endavant un gran projecte esportiu, social i cultural en el nostre barri del Poble-sec.

El camí encara és molt llarg i volem arribar a tenir un Club estructurat a tots els nivells. Hem tingut que passar per moltes adversitats (diferents instal·lacions esportives, economia deficitària) i cal afegir la poca ajuda que donen els estaments oficials a l’esport de barri.

En aquests moments tenim una Escola de Futbol base amb sis equips de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil i un equip femení a segona divisió.

D’altra banda, tenim la satisfacció del nostre Primer equip, que en aquests moments està a Primera Territorial, ja que l’any passat jugaven a segona divisió i van quedar campions.

També s’ha creat aquest any, una Escola adreçada a aquells nens que tinguin moltes ganes d’aprendre a jugar a futbol amb totes les seves tècniques i per això comptem amb un gran professional d’aquest esport, com és el Juan Carles Ferrer, entrenador del nostre Primer Equip.

Mitjançant aquesta pàgina web que hem creat, volem arribar a tots vosaltres i donar-vos les gràcies per a confiar en nosaltres. No dubteu que posem tot el nostre esforç en que els vostres fills arribin a estimar el futbol i el nostre Club, que també és el seu.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: