Agenda

27 abril 2013
Cinefòrum a la parròquia de Lurdes

UN LUGAR EN EL MUNDO

UN LUGAR EN EL MUNDO és un a pel·lícula argentina d’Adolfo Aristarain, estrenada el 1992 i protagonitzada per Federico Luppi, José Sacristán, Celcilia Roth i Leonor Benedetto.

Sinopsi: Mario i Ana són un matrimoni que havia estat exiliat a Espanya durant els anys del règim militar argentí. Després de 8 anys vivient a Madrid, decideixen tornar a la seva terra natal. Però, com que tenen uns ideals bastant definidos i no volen formar part de la classe mitjana bonaerense,i opten per formar una cooperativa rural a Valle Bermejo, que sobreviu gràcies a la cria d’ovelles.

A la seva estancia, el matrimoni, acompanyat del seu fill Ernesto i la novícia Nelda, intenta millorar la qualitat de vida dels habitants, tot donant-los la possibilitat d’estudiar i ensenyant-los els seus drets.

Un dia, arriba a la vall Hans Mayer Plaza, un geòleg espanyol que busca petroli sota les ordres del cacic Andrada, un dels terratinents més adinerats de la regió. A poc a poc, es descobreix que el govern vol crear una represa hidroelèctrica i que els vertaders plans del cacic són guanyar diners comprant les terres dels pobres per després vendre-les més cares al govern.

És en aquest context que Ernesto explica la seva història adolescent, on l’amor i la solidaritat foren els valors essencials.

Lloc: Parròquia de Lurdes - Mare de Déu del Remei, 38 - Barcelona

Horari: 21h.

Organitzador: Parròquies del Poble-sec

%d bloggers like this: