Agenda

18 maig 2013
Actes participatius

JORNADA DE PORTES OBERTES AL BARRI

ENTITATS TAULA DE CONVIVENCIA

 Dissabte 18 de maig de 10 a 14.30 h

La Taula de Convivència de Poble-sec va néixer al 2010 com un projecte compartit entre la Administració i diverses entitats del barri. Proporciona un espai de coneixement, informació i debat on tractar diferents fenòmens que incideixen en la convivència al barri, dissenyant estratègies per a la millora de la cohesió social. La Taula es reuneix periòdicament i ha portat a terme diverses accions com Jornades de Portes Obertes, el cicle Converses sobre cultures al Poble-sec i accions formatives per entitats i ciutadans.

En aquesta edició la Jornada incorpora una gimcana infantil i familiar, en la que hi han treballat diverses escoles i AMPAS, que afavorirà la visibilització mencionada i la proximitat ciutadana al treball de les entitats i de la Taula. Us convidem a participar de la Jornada, sigui en la gimcana, visitant per lliure les entitats participants, el punt d’informació de Plaça Navas, o gaudint de l’espectacle final d’animació infantil.

Programa d’activitats del dissabte 18 de maig

De 10 a 13.30 h Punt d’informació i dinamització a la Plaça de Las Navas

De 10 a 12.30 h Gimcana familiar pel barri (Podreu participar a les diverses activitats que la Taula de convivencia i les diverses entitats participants han dissenyat especialment per aquesta jornada. Us hi heu d’inscriure en grups d’entre 4 i 6 persones de les quals com a mínim un d’ells sigui un adult.)

Com altres ocasions la Coordinadora d’Entitats participa en aquesta activitat i crida als veïns i veïnes a coneixer les diferents entitats que treballen per l’igualtat i pel coneixement mutu.

12.30 h Plaça de Las Navas. Espectacle d’animació infantil

13.30 h Dinar popular

Lloc: DIVERSES SEUS D'ENTITATS DEL BARRI - 11 ESPAIS DEL POBLE-SEC - Barcelona

Horari: 10 A 13,30 HORES

Organitzador: TAULA DE CONVIVENCIA AL POBLE-SEC

Produeix: ENTITATS PARTICIPANTS

Preu: Entrada lliure

%d bloggers like this: