Agenda

10 maig 2014 - 11 maig 2014

FIRA DE SANT PONÇ AL POBLE-SEC

34a FIRA de SANT PONÇ al POBLE-SEC

Dissabte 10 i diumenge 11 de maig 2014 de 10 a 20 h

a la plaça dels Ocellets i al carrer Blai

Una vegada més, la fira de Sant Ponç arriba al Poble-sec! Aquest any tornem a la plaça dels Ocellets, on durant dos dies podreu gaudir d’encara més productes de qualitat, ecològics i de proximitat portats pels productors del Mercat de la Terra d’Slow Food, a més dels productes tradicionals d’aquesta festa, és a dir les herbes aromàtiques i remeieres, la cosmètica, la mel, la fruita seca, confitada i garrapinyada, el mató i altres delícies naturals. Fins i tot hi trobareu cerveses artesanals!

A MÉS:

A més del mercat, no faltaran moments lúdics per a grans i petits: vermut, botifarrada, berenars, tastos, gin tonic… A més, aquest any tornem a coincidir amb Tallers Oberts, les jornades de portes obertes dels creadors del barri i… amb la ruta del vermut!
Mai millor dit, SALUT!

Sant Ponç, la fira de la natura més bona. Des de 1980 al Poble-sec.

PROGRAMA

MERCAT DE LA TERRA DE SLOW FOOD I FIRA DE PRODUCTES ARTESANS
de 10 a 20 h

Mostra i venda de llavors, herbes aromàtiques i medicinals, fruites i hortalisses de temporada, mel, fruita confitada, dolços, formatges, embotits, cerveses, cosmètica i altres productes naturals.

ACTIVITATS PARAL·LELES:

DISSABTE 10 DE MAIG
11 h: Passejada pel Mercat de la Terra a càrrec de Slow Food Barcelona.
12 – 14 h: “Fem un vermut al mercat?”. Vine a fer un vermut biodinàmic acompanyat d’un tastet de productes del mercat.
14 h: Botifarrada popular amb salsa chimichurri d’herbes fresques i cerveses naturals.
16 h: Taller de sabó x rentar roba amb oli reciclat, a càrrec de Marta Terrassa de Nurgaia (CAL PORTAR OLI PER A RECICLAR!)
17 h: “Berenar arte-sà”. Taller-berenar infantil a càrrec de Slow Kids.
18 h: Exhibició d’extracció de mel a càrrec de Dàmir Munivrana de Mel de Cal Vermell.

DIUMENGE 11 DE MAIG
11 h: Taller de slow cosmetique a càrrec d’Ana Serrano de Narinan.
12 – 14 h: Xerrada sobre agricultura ecològica i presentació del projecte d’hort social “Illa dels 3 horts” a càrrec de la coop. Tarpuna, amb vermut biodinàmic i tast de productes ecològics.
14 h: Pasta al pesto popular amb productes del mercat i cerveses naturals.
16 h: “I de postres, mel i mató”. Tast de mató de Tòrrec i mels artesanals.
17 h: “Berenar arte-sà”. Taller-berenar infantil a càrrec de Slow Kids.
18 h: “El més bo… tànic dels combinats”. Vine a aprendre a fer un gin tònic com cal amb Mike Cruickshank de la cocteleria XIX BAR. Preu: 5€.

No et quedis sense plaça! Reserves a: convivium@slowfoodbcn.cat

A més:
A taula! Cicle de cultura i gastronomia del Centre cívic El Sortidor presenta:
CUINA AMB RATAFIA
Dilluns 5 i 12 de maig, de 19.30 a 21.30 h. Preu: 26€
La ratafia és un aiguardent macerat amb nous verdes i herbes aromàtiques, de color caramel i amb molta tradició. La farem servir per cuinar plats innovadors i sorprenents i per acompanyar elaboracions dolces i salades, en forma de reduccions, gelatines i salses.

Lloc: Plaça dels Ocellets i Blai (entre Blasco de Garai i Creu dels Molers) - Plaça dels Ocellets - Barcelona

Horari: De 10 a 20h.

Preu: Activitat gratuïta

%d bloggers like this: