Agenda

6 abril 2013 - 21 abril 2013
Mercat de les Flors

DAN DAN DANSA. NATS NUS

Continuem el cicle per als més petits DAN DAN DANSA al Mercat amb l’espectacle Mons (quan tanco els ulls), de la companyia NATS NUS, que es podrà veure al Mercat els dies 6, 7, 13, 14, 20 i 21 d’abril. L’espectacle parteix del món creatiu de l’escriptor i il·lustrador taiwanès Jimmy Liao; dirigit a tots els públics, i recomanat per a petits a partir de 6 anys, Mons ens transporta al nostre interior, ens apropa als nostres mons íntims i imaginats.

L’espectacle, una coproducció del Mercat de les Flors, ha estat creat a partir d’uns treballs– residències a les escoles d’educació primària dels barris de Gràcia i Marina.

La companyia de dansa contemporània Nats Nus, creada l’any 1987 sota la direcció de Toni Mira, va iniciar la seva producció de peces infantils i familiar l’any 1998 sota la direcció artística de Claudia Moreso, essent una de les més sòlides i reconegudes de l’Estat.

Nats Nus ha creat divuit espectacles amb els quals han fet més de dues mil representacions en més de vint països de quatre continents.

Lloc: Mercat de les Flors - Plaça de Margarida Xirgu - Barcelona

Organitzador: Mercat de les Flors

Document: pdf dossier (564.13 kb)
%d bloggers like this: