Agenda

30 abril 2016

COOPERA-SEC – JORNADA FINAL

Des de CooperaSec us volem convidar a la Jornada final de l’ Acció per Impulsar l’Economia Social i Solidària al Poble Sec que tindrà lloc el pròxim dissabte 30 d’abril d’11 a 19 h al Centre Cívic el Sortidor i serà facilitada per l’associació Diàlegs.

L’objectiu de la jornada és dibuixar el mapa d’actors de l’economia social, solidària i comunitària del Poble Sec, compartir experiències i nous reptes i somiar com ens agradaria continuar.

El programa:
11h Començarem la jornada compartint un cafè, coneixent-nos i ubicant-nos en un mapa, dibuixant la xarxa que ens uneix i explorant els somnis i expectatives sobre els nostres projectes i el nostre barri.

14:30h Pararem una estona per assaborir el dinar que ens prepararà La Igualitària/Barrinar

15:30 Seguirem a la tarda explicant-vos les principals conclusions de la diagnosi (en la que heu participat), concretant quin són els reptes i necessitats dels projectes i perfilant propostes per seguir avançant en el marc de la construcció d’un barri més solidari i més cooperatiu.

Alguns aspectes a tenir en compte:
– Les inscripcions per als col·lectius que heu participat en la diagnosi estan obertes fins al 8 d’abril, després s’obriran a tothom interessat.
– Cal omplir una inscripció per persona assistent, uns dies després rebreu un correu de confirmació de la plaça. Si teniu alguna baixa, comuniqueu-la l’abans possible (a aquesta mateixa adreça de correu) per poder donar la plaça a una altra persona.
– El cost de la jornada és gratuït per a totes les persones, qui vulgui col·laborar en el finançament de futurs projectes de CooperaSec podrà fer una aportació voluntària el mateix dia de la jornada.
– Disposareu d’una taula comuna on deixar informació (fulletons) del vostre projecte, per si en voleu fer difusió.

Ompliu les vostres inscripcions en el formulari que trobareu clicant aquí.

Esperem veure-us de nou el dia 30 i continuar enxarxant-nos!!!

Lloc: Centre Cívic El Sortidor - Plaça del Sortidor, 12 - Barcelona

Horari: 11h.

Organitzador: CooperaSec

%d bloggers like this: