Agenda

29 abril 2019

LA BIBLIOMUSICINETECA. DILLUNS DE CINEMA: APARTADO DE CORREOS 1001

150 anys del Poble-sec
APARATADO DE CORREOS 1001 (1950)

Dia 29 d’abril, a les 19.00 hores

Apartado de Correos 1001, està considerada conjuntament amb Brigada criminal d’Ignacio F. Iquino, ambdues rodades el 1950, les iniciadores d’un notable cinema policíac barceloní, amb un seguit de pel·lícules d’alta qualitat, amb molt bons guions i realitzacions més que estimables.

Dirigida per Julio Salvador (Los que nunca mueren, Contrabando) i amb guió dels destacats també directors, Julio Coll (Distrito V, Los cuervos) i Antonio Isasi-Isasmendi (Estambul 65, Las Vegas 500 millones), la pel·lícula segueix la vibrant investigació d’un assassinat que parteix com a úniques proves d’un anunci a La Vanguardia i d’un apartat de correus.

La pel·lícula, íntegrament rodada a Barcelona, mostra diferents indrets de la ciutat de 1950 i especialment interessant és l’espectacular persecució final, amb diverses seqüències filmades dins de les desaparegudes
Atracciones Apolo del Poble-sec.

Acompanyarà la sessió un documental de les Atracciones Caspolino que estaven davant del Teatro Español (ara Sala Barts), on ara hi ha els jardinets del carrer de les Tàpìes.

Lloc: La Bibliomusicineteca - Vila i Vilà, 76 - Barcelona

Horari: 19h

Organitzador: La Bibliomusicineteca

Preu: entrada lliure

%d bloggers like this: