8 juny 2012

DANSA AL SORTIDOR

Des del Centre Cívic El Sortidor,celebràrem dia mundial de la dansa. Volem que la dansa sigui la gran protagonista, amb la finalitat d’acostar les arts escèniques a la ciutadania.
en aquest vídeo, gauderia de la festaona varem la passió per la dansa en tota la seva diversitat i és una ocasió per aproximar la dansa a tothom.

aquest video, tambe es amb la finalitat de convidar-vos 5a temporada del Thalia,on podeu gaudir de diverses propostes culturals, de manera gratuïta,

Un total de 34 espectacles omplen aquesta edició que, enguany, s’ha obert a nivell de ciutat i ha permès que grups que assagen a altres centres cívics puguin tenir l’opció de mostrar el seu treball al barri del Poble-sec, conegut per la seva activitat artística i la seva tradició en el món de l’espectacle. De fet, el nom de Thalia prové tant del desaparegut teatre ubicat a l’avinguda Paral·lel, Talia, com del personatge mitològic que representa la comèdia.

El públic assistent podrà escollir entre 14 espectacles de teatre, dos d’ells infantils, 13 espectacles de dansa en tots els seus estils: clàssica, contemporània, flamenc, hip-hop, kpop, claquè…, 2 espectacles de circ, un fusionat amb la dansa i l’altre amb la música, i tres concerts amb estils de música ben variats. Tot pensat per fer les delícies de petits i grans i que tothom tingui l’opció de conèixer i gaudir de vàries disciplines artístiques. Consulteu tota la programació en el document pdf adjunt.

També us animem a mirar el vídeo que hi ha a l’adreça de youtube adjunt.

Document: programa pdf (274.54 kb)