9 setembre 2012

CENTRE D’ESTUDIS DE MONTJUÏC. ACTIVITATS TARDOR 2012

Finalitzades les vacances d’estiu, el Centre d’Estudis de Montjuïc (CEM) reempren la seva activitat habitual de difusió, la tasca més important de la seva projecció social.

Es continua el programa Parlem dels barris de la Marina que el CEM du a terme conjuntament amb la Biblioteca Francesc Candel, amb la finalitat de recuperar de la memòria històrica dels barris que envolten la muntanya i la dels homes i dones que hi viuen i han lluitat per les millores socials i de les seves condicions de vida. Així, amb la participació de veïns i veïnes i la col·laboració de les associacions de veïns respectives, es faran passejades per barris .

Diumenge 16 de setembre. Passejada pel barri de Can Clos. Trobada a les 11 del matí de la cruïlla del c/ del Foc amb el dels Ferrocarrils Catalans. Col.labora l’Associació de Veïns i Veïnes de Can Clos.

Diumenge 7 d’octubre. Passejada pel barri Eduard Aunós. Trobada a les 11 del mati des de la Pl. del Nou. Col.labora l’Associació de Veïns i Veïnes d’Eduard Aunós.

Diumenge 11 de novembre. Passejada pel barri de la Font de la Guatlla. Trobada a les 11 del matí des de la Pl. d’Espanya cantonada amb el c/ de la Creu Coberta. Guiarà la passejada Lisa Marrani.

Si és possible, us demanem que feu la confirmació prèvia de la vostra assistència.

Recordeu que ens podeu fer arribar les vostres propostes i suggeriments, al correu: ce.montjuic@gmail.com