1 juliol 2012

CATÀLEG D’ACTIVITATS ANTIRUMORS

El Pla BCN Interculturalitat ens fa seguir la següent informació:

En primer lloc, volíem donar les gràcies a totes les entitats que van participar de l’última plenària de la Xarxa BCN Antirumors abans de l’estiu, realitzada el passat dimecres 27 de juny a l’Espai Jove La Fontana.

Aquesta plenària va estar plena de novetats i una d’aquestes, va ser la presentació del “Catàleg d’activitats per combatre els rumors i estereotips sobre la diversitat cultural”. Aquest document recull vint-i-tres activitats gratuïtes a disposició d’entitats, serveis i equipaments amb impacte a la ciutat de Barcelona que vulguin treballar, des de diferents metodologies, continguts bàsics del tractament dels rumors i estereotips sobre la diversitat cultural.

En aquest catàleg hi trobareu activitats molt diverses com a: tallers d’interacció ciutadana, teatre fòrum, xerrades, etc.

Per a sol·licitar qualsevol activitat del catàleg heu de:

1) Omplir un formulari on line (el link ho trobareu a les primeres pàgines del catàleg, on trobareu també més informació sobre les característiques generals del projecte i el tràmit que cal seguir per sol·licitar qualsevol activitat. (adjuntem catàleg)

2) Una vegada feta la sol·licitud s’ha d’omplir la carta compromís i enviar-la signada, segellada i escanejada a:
plainterculturalitat@bcn.cat (podeu obtenir la carta compromís del ostre web)

3) La sol·licitud s’haurà d’enviar com a mínim 15 dies abans de la data en què es prevegi dur a terme l’activitat.

El catàleg també ho podeu trobar al web antirumors:www.bcnantirumors.cat

Si teniu qualsevol dubte sobre el procediment de sol·licitud o voleu tenir més informació sobre l’activitat sol·licitada, podeu contactar a aquesta mateixa adreça electrònica: plainterculturalitat@bcn.cat

Esperem que sigui un producte que pugueu aprofitar per a seguir treballant en aquesta tasca!