4 maig 2012

CASTELLERS. TOTS SOM UNA COLLA

Els Castellers del Poble-sec organitzem per tercer any consecutiu les sessions teòrico-pràctiques de castells “Tots Som Una Colla”.

Tots Som Una Colla és una iniciativa que té per objectiu de facilitar la integració a persones nouvingudes a la societat i cultura catalanes. En tres sessions teòrico-pràctiques coneixeran aspectes històrics i tècnics dels castells, i podran experimentar en primera persona les sensacions. Dos dels tallers estan totalment focalitzats en els participants del projecte i l’últim tracta d’introduir-los en un assaig de la colla perquè comprobin com funciona. Comptem amb diferents suports audiovisuals i materials castellers. L’activitat és gratuïta i divendres es convida a sopar al local social de la colla als qui hagin vingut a les tres sessions. Es farà a mitjans del mes de maig. Ho fem coinicidir amb una actuació l’últim diumenge per si algún d’ells vol veure com es posa en escena tot plegat.

Hem creat aquest event a facebook per si voleu/podeu fer-ne difusió entre els vostres membres. Animeu-vos, que cada any té molt èxit i la gent en surt molt contenta.

http://www.facebook.com/events/291440767596731/?notif_t=event_invite

Sessió

Data i Hora

Espai

1er taller

Dijous 10 de maig, 19:30h

Centre Cívic El Sortidor, pl. del Surtidor 12

2on taller

Dijous 17 de maig, 19:30h

Centre Cívic El Sortidor, plaça del Surtidor 12

3er taller

Divendres 18 de maig, 19:30h

CEIP Ferran Sunyer, C/Viladomat 2

Diada Castellera de Can Bandarra

Diumenge 20 de maig, 12:00h

Passeig de Montjuic 70

Esperem que us interessi, gràcies per tot!!

Document: díptic (117.29 kb)