31 desembre 2012

BONA VOLUNTAT EN ACCIÓ. CAPTACIÓ DE SOCIS I D’AJUDES

Ens adrecem a vosaltres per demanar-vos un esforç extra. Amb la difícil situació social i econòmica del país i del barri, necessitem que Bona Voluntat faci un servei encara major. El servei d’acollida està col·lapsat de veïns i veïnes que necessita el nostre ajut, molts d’ells derivats dels Serveis Socials de l’Ajuntament. Hem obert noves línies de treball i places en totes les línies del projecte, i fins i tot estem treballant en la idea de canviar-nos de local per un de més gran, però les subvencions d’administracions públiques i d’empreses ens limiten molt i ens impedeixen anar més enllà.

Gràcies als socis que podem seguir endavant. Per això us animem a fer-vos soci de l’entitat amb donatius periòdics o bé puntuals i als que ja en sou, i en la mesura de les vostres possibilitats, a un petit increment.

L’entitat és d’Utilitat Pública, pel que una part de la donació es podrà desgravar.

Per donacions periòdiques us adjuntem una butlleta perquè l’ompliu i ens la reenvieu per correu electrònic. Per donacions puntuals el número de compte és el 2100 – 3184 – 14 – 2200134947, i si voleu desgravar-ho a la propera declaració de la Renta hauríeu de fer-hi constar nom i cognoms i DNI.

Gràcies a tots i totes pel vostre suport!!

Salutacions,

Bona Voluntat en Acció
Roser, 99 baixos
Tel. 93 441 93 61
@BonaVoluntat

Document: triptic pdf (558.40 kb)